Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Kαλησπέρα...Καλησπέρα...

Το πρώτο μας post,είναι γεγονός...
 Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να εκφράσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης...για οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί...δίνουμε τον λόγο μας,ότι σταδιακά θα εμπλουτιστεί το ιστολόγιο,καθώς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι (ακόμα και χειρότεροι),το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξελισσόμαστε και δεν θα μείνουμε στάσιμοι.
 Μία βασική αρχή μας,θα είναι η σύνταξη στα Ελληνικά,καθώς οτιδήποτε γίνει post σε υβριδική μορφή γραφής,σύντομα θα σβηστεί.
 Δεν θέλουμε συναισθηματισμούς και φανφάρες,δεν θέλουμε κομπλεξικούς ανθρώπους,δεν θέλουμε υποκριτές και υποταγμένους.Δεν μας ενδιαφέρει το να γινόμαστε καλοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν...δεν θέλουμε τους σοβαρούς και δήθεν.
 Ευχόμαστε να γίνει ο πιο γλυκός "εφιάλτης" πολλών ατόμων αυτό το ιστολόγιο,μέσα από τις κουβέντες μας,μέσα από τις ανησυχίες μας και τις τοποθετήσεις μας.
 Δεν ήρθαμε για να χαϊδέψουμε κανέναν,λέμε απλά την γνώμη μας,και δεν μας ενδιαφέρει αν αυτή αρέσει,όσο αλαζονικό και να ακούγεται,άλλο τόσο ειλικρινές είναι.










5 σχόλια:

  1. Καλή αρχή εύχομαι φιλαράκι!!!
    Εδώ θα είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και το blog του γιατρού, πιο πάνω, το παρακολουθώ, χωρίς πάντα να κάνω σχολια, έτσι θα γίνει και τωρα!
    Καλή συνέχεια εύχομαι!
    Καλώς ήρθες στην blogόσφαιρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από μουσική καλά το πας, με κέρδισες πες και την Ελληνική ομάδα και αν είναι αυτό που υποψιάζομαι...κόλλησα,αν και δεν ξέρω πολλά..
    καλή αρχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη αρχη κι απο μενα.
    Αν δεν σου κανει κοπο βγαλε τη λεκτικη επαληθευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παίδες ευχαριστώ πολύ!συγνώμη για την καθυστέρηση βασικά...θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο οτιδήποτε,προτάσεις,απόψεις κτλ....και προτείνετέ μας όπου επιθυμείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή