Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ναι μεν...αλλά...

-η βία φέρνει βία...η βία ξεκινά από ένα άρρωστο μυαλό και όχι από παρθενογένεση.
-οι συνομωσίες είναι αληθινά σενάρια που διαρρέουν,και σκοπίμως χαρακτηρίζονται έτσι,ώστε να πληγεί η αξιοπιστία τους...είναι όμως και ο καθρέπτης της εκάστοτε φοβίας και ασάφειας.
-η λαθρομετανάστευση θίγει την κρατική οικονομία...το ίδιο και η φοροδιαφυγή.
-οξύμωρο να μιλά κανείς για εχθρούς του έθνους,όταν περισσότερη φθορά σ'αυτό φαίνεται να προκαλούν αυτοί που ο ίδιος εκλέγει.
-εγκληματίας είναι ο άνθρωπος και όχι ο νόμιμος ή μη πολίτης.
-η γενίκευση είναι ο μεγαλύτερος ρατσισμός.δεν είναι όλοι οι "μπάτσοι" γουρούνια,ούτε όλοι οι λαθρομετανάστες εγκληματίες,ούτε όλοι οι Έλληνες ρατσιστές,ούτε όλοι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι.δυστυχώς αυτά τα λόγια,πηγάζουν από τον συναισθηματισμό του Έλληνα.είναι βασικό γνώρισμά μας να υπερβάλουμε.
-είναι ντροπή να μην σεβόμαστε έναν νεκρό όποιος και να ήταν στην ζωή του...είναι κατάντια να βρίσκουμε ελαφρυντικά για τους δολοφόνους του.
-τα media ΔΕΝ λένε την αλήθεια,ή τουλάχιστον όλη την αλήθεια.
-άλλο κράτος,άλλο έθνος,άλλο ιστορία,άλλο πολιτισμός...εκτός αν παίρνει ναρκωτικά κάποιος και δεν ξέρει τι λέει.
-τα media είναι στημένα...διαμορφώνουν την κοινή γνώμη άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο που παρουσιάζουν...σαν να δίνω εγώ συμβουλές για παστίτσιο.
-εκεί έξω υπάρχει μία πραγματικότητα πολύ διαφορετική από αυτά που παρουσιάζουν τα media...μην τους πιστεύετε...μην πιστεύετε σε εικόνες,βίντεο κτλ.περπατήστε και ρωτήστε...μιλήστε με τους συνανθρώπους σας...την αλήθεια θα σας την πει,αυτός που δεν πληρώνεται για να μιλάει...
-σταματήστε να πιστεύτε σε παρατάξεις...δεν υπάρχει αριστερά,δεξιά και κέντρο...υπάρχει το αυτονόητο...η ζωή είναι μικρή για να αναλώνεται σε θεωρίες του κώλου...άλλων κρατών,άλλων εποχών,που απέτυχαν παταγωδώς όπου εφαρμόστηκαν.
-στην ζωή υπάρχει μόνο το αυτονόητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου